PEPPARKAKSHUS x 5

 
Pepparkakshus jag gjort genom åren och alla har en egen historia.
 
Första är från julen 2007 och jag och älsklingen förlovade oss och bodde i en liten 1:a, huset blev inte det snyggaste och vet att en hel del fula ord kom ur munnen.
 
Andra pepparkakshuset på bilden är från julen 2009 och jag var rund som en julgranskula med vår son i magen och mådde bättre än aldrig förr.
 
Tredje pepparkakshuset är från julen 2010 och vår sons allra första jul ♥
 
Fjärde pepparkakshuset är från julen 2012, det året det var sådär härligt mycket snö och sonen hjälpte mig att dekorera pepparkakshuset.
 
Femte pepparkakshuset är från julen 2013 och började med att sonen ville käka upp taket på en gång, vilket han även gjorde. Så jag bestämde mig för att sätta ihop ett eget hus några dagar efter själv. Och för första gången gjorde jag egen kristyr vilket är så mycket enklare och snyggare och tror det är enda pepparkakshuset det inte kommit ett enda fult ord från munnen när jag satt ihop det!
 
Kan tillägga att alla pepparkakshus är färdiga satser har ännu inte gett mig på att baka egna hus...
 
2014 års pepparkakshus vill sonen hjälpa till med har han sagt och självklart får han det! Själv tycker jag pepparkakshusen bara blir finare och finare med åren så i år måste vi göra ett ännu finare eller bara ett helt crazy eller misslyckas helt igen. Pepparkakshusen skapar varsin historia ♥
Publicerat: 2014-11-10 @ 10:59:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0