PYSSLANDE TILL PIRATKALAS

 
Pysslandet till det kommande 4års piratkalaset pågår då och då här hemma. Jag är klar med servettringarna (som är gjorda av toarullar) och har gjort några piratflaggor på tandpetare och även små piratsegel på grillpinnar. Sakerna till själva dukningen kom för ett tag sedan och jag beställde tidigare bara för att få den sista piratdräkten som fanns i lagret då sonen ville just ha den. Men den får han när han fyller år och vet inte att han kommer få just den han sett och vill ha. Har även pysslat ihop två lite barnsliga palmer av toarullar, silkespapper och glittergummi. 
 
Ps. Följ mig på instagram: parlsocker så kommer det upp mer bilder när jag väl pysslat ihop något eller bakat något för den delen också ♥
Publicerat: 2014-01-25 @ 20:01:00


PYSSLANDE TILL PIRATKALAS

 
Jag har börjat pyssla till min sons kommande piratkalas. Tidigt kanske några tycker men jag tycker om att pyssla och så har jag nästan inget annat för mig om dagarna när jag är själv hemma typ (dock gör jag allt jag kan för att komma in på en utb. just nu och ska antagligen göra högskoleprovet)
 
Jag har pysslat ihop lite palmer som jag ska se om det passar som dekoration. Bild på hur jag tänkt kommer senare. Har även pysslat ihop såna där cupcakes toppers i gul färg då sonen sagt att kalaset ska vara gult. Nu har vi inte bestämt vad som ska bjudas på kalaset eller vilka som kommer då det är ett tag kvar. Men har lite idéer och lutar åt barnvänlig mat och inte en massa onyttiga bakverk. Är väldigt sugen på att göra ett piratskepp av vattenmelon också!!
 
En sak jag måste komma ihåg när sonen fyller år är att göra en sån här gurkblomma (godiskaktus). En gurka som man sticker in en massa godis i så att det ser ut som en blomma för sonen tycker så mycket om blommor! Så sött, och han skulle antagligen bli överlycklig om han fick en liten blomma i kruka när han fyller år att ha i sitt rum. Men en gurkblomma skulle ju vara en aning roligare, den kan man iaf äta!
Publicerat: 2014-01-14 @ 12:09:00


PLANERAR 4 ÅRS KALAS

 
 
Snart har vi en 4 åring här hemma ♥ Helt otroligt vad fort tiden går och våran lilla bebis är verkligen en stor kille nu! Jag frågade honom vad för slags kalas han ville ha i mars när han fyller år. Han ville ha piratkalas och gult skulle det vara också så det får nog bli mycket guld i dekorationerna. Förra året var det Jake och Piraterna kalas här hemma och pirater är fortfarande något som våran kille gillar. Vi är även sugen på att köra på heliumballonger i år och så kommer jag säkert som förra året pyssla ihop lite saker då jag tycker det är så kul!
 
En egen ny cykel står allra högst upp på önskelistan på andra plats kommer ett ihopfällbart fotbollsmål och en riktigt fotboll...
Publicerat: 2014-01-08 @ 09:59:00RSS 2.0