ÄNGEL-CUPCAKE

C


Vi hade lite julfirande / nyårs firande fika här hemma hos oss idag med bla. dessa cupcakes som jag bakade ihop imorse. Choklad cupcakes med chokladfrosting och en ängel gjord på sugerpaste och strössel som är fäst med ätbart lim. Hade inga bra formar som passade in. Dessa var lite somriga men dom fick duga plus att en beställning med lite nya formar är på väg till mig!
Publicerat: 2011-12-31 @ 15:20:54


CHOKLAD CUPCAKES x 3

c


c


c


Eftersom mitt bak intresse växt nu på sistånde så visar jag upp tre cupcakes jag gjort förut med tre olika dekorationer i sugarpaste och strössel. Det är vanliga Choklad cupcakes och alla tre med chokladfrosting. Dom med lila blommor innehöll även små orios kakor.
Publicerat: 2011-12-31 @ 14:55:54


PÄRLSOCKER

Igår kom jag på den briljanta idén att starta en BAK BLOGG har sedan länge haft en fotoblogg men som nu ligger på is. Men bakandet det fortsätter och jag tycker om att ta kort på allt jag bakar så varför inte dela med mig av allt det i just denna blogg!

Tycker även om att hålla på att pyssla, göra smycken, slå in paket lite extra fint som jag säkerligen kommer dela med mig av i denna blogg också.

kram


Publicerat: 2011-12-31 @ 14:04:32RSS 2.0