SNART 1 ÅRS KALAS

 
 
 
Snart har vi 1 års kalas här hemma! Jag och storebror bestämde att vi gör ett Babblarna kalas. Jag fixade bilder i datorn som vi skrev ut och tejpade fast på muggar (har gjort ett helt gäng till) Färgglada ballonger i Babblarnas färger kommer det vara och så hittade jag en passande lösviktsgodis-skål som jag tejpade fast en bild med Babblarna på. Vi har även en idé hur vi ska göra med tårtan så fler bilder kommer efter kalaset!
Publicerat: 2016-11-07 @ 18:17:00


3 kommentarer
Postat av: Jessica

Hej!
Åh vad fint du pysslat! Ska snart ha ett 1-årskalas hemma med Babblarna-tema. Tiden är ju lite knapp med 2 små hemma runt benen, hihi, men jag ska ge det mitt bästa.

Någon chans att du skulle vilja länka mig till vart du hittade de Babblarna du har skrivit ut?? Skulle definitivt spara mig lite tid att inte behöva leta runt efter figurer som blir bra vid utskrift.

Stort tack på förhand!!! :)

Vänlig hälsning
Jessica

Svar: Hej! Bilderna har jag sökt och "klippt & klistrat" i paint och fixat till bilderna där. Babblarna som hänger i taket är köpta.
pärlsocker

2017-03-19 - 18:07:07 |
Postat av: Tabita

Hej! så otroligt fint du gör speciellt babblarna!

Liksom Jessica ovan undrar jag vart du hittade de babblarna du skrivit ut? Sonen älskar babblarna så ska ha kalas med babblarteama så om du skulle vilja skicka länken till den sidan du skrev ut dom ifrån skulle jag bli så otroligt glad.

vänliga hälsningar
Tabita

Svar: Hej! Jag har sökt på bilder på babblar och gjort själva runda ringar osv själv i paint så väldigt enkelt men effektfullt :) Babblarna som hänger i taket är köpta
pärlsocker

2017-03-27 - 13:06:32 |
Postat av: Sara.mousa@live.se

Hej! Ska ha ett årskalas snart och undrar var babblarna figurerna är köpta?

Svar: Hatten förlagets hemsida
pärlsocker

2017-10-03 - 14:17:19 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0