4 ÅRS PIRATKALAS

 
Nu har sonen haft sina efterlängtade piratkalas! Det bjöds på piratbål och så fick man fixa iordning sin egen piratburgare och ta ett litet segel eller vimpel jag pysslat ihop att sätta på brödet.
 
Till efterrätt blev det fruktsallad som serverades i ett melon piratskepp och glass. Och så ville sonen även att vi skulle ha chokladbollar så det bakade vi ihop.
 
Eftersom det var olika många som skulle komma på lördagen och söndagens kalas så blev det två olika varianter på utseendet på melon piratskeppet och även bålen som idag fick vara i en saft tillbringare istället för en skål.
 
Varje barn fick sig en egen "pirat ö" med en palm. Popcorn som sand och under popcornen lurar en skatt, eller är det kanske godis? Dom lite tuffare piraterna fick dela på ett gäng chilinötter + annat godis.
 
På toaletten kunde alla pirater tvätta händerna (och kroken) med pirattvål.
 
I hallen hade sonen och jag fixat ihop en låda med pirataccessoarer att låna om man ville. Vi letade igenom hela huset för att hitta saker som passade in.
 
Vi körde pirat tipspromenad på lördagens kalas och pris till bäst/roligast/finurligast klädda utsåg sonen båda dagarna med ett pris i potten!
 
Tack alla piratkalas gäster för att ni kom på vår sons piratkalas och för att ni anstängt er och klätt ut er mer eller mindre och bjöd på er själva. Jag och sambon körde mest smink på lördagens kalas men klädde oss även på söndagen lite piratigt. Men det viktigaste av allt är att våran lilla pirat är nöjd! Och han älskar att klä ut sig så det värmer lite extra när fler anstängt sig och det uppskattades väldigt av sonen ♥
Publicerat: 2014-03-09 @ 19:30:00


4 kommentarer
Postat av: Nea

Wow vad kreativt! Verkligen ur tjusigt! :)

Svar: Tack så mycket :)
pärlsocker

2014-03-11 - 10:35:52 | URL: http://nathaliieoscarsson.blogg.se
Postat av: Viktoria - Au Pair i Paris

Vilken rolig idé! Jag älskar pyssleriet som du har haft för dig, och vad roligt den lilla piraten måste ha tyckt att det var! En av killarna som jag tar hand om som au pair älskar verkligen att klä ut sig och jag gav honom en piratutstyrsel när han fyllde 4 år i julas. Men att ha ordnat något sådant här för honom hade ju varit fantastiskt! Bra gjort!

Svar: Tack så mycket. Ja sonen var mycket nöjd över sitt piratkalas :)
pärlsocker

2014-03-11 - 10:52:54 | URL: http://hallonsplace.blogg.se/
Postat av: Marie Bergman - Om livet på Cypern

åh wow vilket fint kalas! =)

Svar: Tack så mycket :)
pärlsocker

2014-03-11 - 10:53:33 | URL: http://mariebergman.se
Postat av: Kajsa Arleij

Fint kalas och vilka härliga idéer! :D

Svar: Tack :)
pärlsocker

2014-03-11 - 11:15:33 | URL: http://kaiisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0