PYSSLANDE TILL PIRATKALAS

 
Jag har börjat pyssla till min sons kommande piratkalas. Tidigt kanske några tycker men jag tycker om att pyssla och så har jag nästan inget annat för mig om dagarna när jag är själv hemma typ (dock gör jag allt jag kan för att komma in på en utb. just nu och ska antagligen göra högskoleprovet)
 
Jag har pysslat ihop lite palmer som jag ska se om det passar som dekoration. Bild på hur jag tänkt kommer senare. Har även pysslat ihop såna där cupcakes toppers i gul färg då sonen sagt att kalaset ska vara gult. Nu har vi inte bestämt vad som ska bjudas på kalaset eller vilka som kommer då det är ett tag kvar. Men har lite idéer och lutar åt barnvänlig mat och inte en massa onyttiga bakverk. Är väldigt sugen på att göra ett piratskepp av vattenmelon också!!
 
En sak jag måste komma ihåg när sonen fyller år är att göra en sån här gurkblomma (godiskaktus). En gurka som man sticker in en massa godis i så att det ser ut som en blomma för sonen tycker så mycket om blommor! Så sött, och han skulle antagligen bli överlycklig om han fick en liten blomma i kruka när han fyller år att ha i sitt rum. Men en gurkblomma skulle ju vara en aning roligare, den kan man iaf äta!
Publicerat: 2014-01-14 @ 12:09:00


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0