WIENERNOUGAT

 
Har idag bakat wienernougat och har gjort dom förut och är en favorit. Har lagt upp receptet förut i bloggen men här kommer det igen:
 
WIENERNOUGAT
 
200 g mandelspån
500 g nougat
300 g mörk choklad
 
 
Rosta mandeln lätt i en torr het stekpanna.
 
Smält nougaten över vattenbad.
 
Hacka chokladen fint och rör ner i den smälta nougaten.
 
Blanda och rör om till en fin smet. Vänd ner den rostade mandeln (spar några att dekorera uppe på om du vill).
 
Häll smeten i en avlång form klädd med bakplåtspapper. Låt det stelna i kylen och skär sedan i bitar.
Publicerat: 2013-12-15 @ 13:50:00


1 kommentarer
Postat av: karin - trattoria

Min favorit!

2013-12-28 - 19:41:44 | URL: http://www.trattoria.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0