MINI CUPCAKES MED VITCHOKLAD FROSTING OCH MINI SMARTIES

 
Känns som det var igår jag gjorde smarties tårtorna till min sambo på hans 30 års kalas (smarties tokig är han). I år blir det smarties på mini cupcakes.
 
Det var såhär att vi hittade på Panduros outlet ett bak kit som vi tänkte ge bort i julklapp. Men när vi väl var hemma såg vi att den hade kort hållbarhet. (Dålig information från panduro kan jag tycka) Men då kom jag på att vi helt enkelt får baka cupcakes till sambons födelsedag. Sagt och gjort dessa ska vara till helgens två kalas! När jag öppnade förpackningen var det bara en påse med lite strössel som gick ut snart och allt annat tillbehör höll sig i flera månader till. Suck kände man då.
 
Det är chokladcupcakes och jag testade det receptet man fick med i kartongen nu (har inte det pappret kvar). Mini cupcakes formar använde jag mig av, har även gjort större cupcakes men dom får bo kvar i frysen. Sen är det vit choklad frosting och då kör jag alltid samma recept + en skvätt gul karamell färg i är det till just dessa cupcakes. 100/200 g smält vit choklad och 100/200 g philadelphia ost blandat ihop och beroende hur mycket frosting du ska ha, till dessa mini cupcakes räckte det med 100 g av varje. Och tillsist mini smarties, eller mini yumsies som dom heter och kommer från bak kitet.
 
Det kommer även bli smörgåstårta men då jag varit sjuk så gör jag tyvärr ingen egen fast jag skulle vilja då jag aldrig gjort en egen. Men jag bestämde att vi beställde en istället.
 
Barnsliga cupcakes till en smarties tokig 30+are, jag tror han blir barnsligt nöjd!
Publicerat: 2013-12-06 @ 11:44:00


1 kommentarer
Postat av: bbecka

Mums, ser såå gott ut! :)

Svar: Tack :)
pärlsocker

2013-12-07 - 19:08:22 | URL: http://byrrebecka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0