LÄRLINGSPLATS PÅ ETT BAGERI

Jag har ju börjat på en lärlings utbildning inom bageri och konditori och är ute på min första vecka som lärling på ett bageri här i stan. Jag är på konditor sidan och får hjälpa till med allt möjligt och det är jätte roligt! Jag ska vara här nästa vecka också. Sen ska jag prova på ett annat ställe i 2 veckor sen tillbaka till skolan och efter det ska vi ut på en längre lärlingsperiod och vart det blir får vi se då.

b


Här är lite bilder på sånt som Christian gör. Biskvierna doppade jag i choklad. Första bilden är en blåbärstårta som jag gjort, men Christian hjälpte till med dekorationen och han gjorde samtidigt frukt tårtan ni kan se på bild. Chokladbakelser ser ni på andra bilden och visst blir det fint med sån rullad choklad på! Christian heter alltså min handledare och han jobbar själv som konditor så det är han och jag som hjälps åt och han visar mig hur man gör vissa saker. Det är verkligen jätte kul och är mycket jag får göra. Kan göra ett inlägg senare om saker jag fått göra! Och kanske kommer fler bilder! Han tyckte att jag skulle ta kort så varför inte forstätta ta kort på vissa saker vi gör om dagarna det är ju bara trevligt, dock lite dålig kvalite på bilderna då dom blir tagna med mobilen. Har även fixat en ny kategori: LÄRLING BAGERI så allt som händer under min lärlingsperiod samlar jag på ett ställe. Det är nämligen tänkt att min lärlingsperiod ska vara mycket längre sen nu är det bara ett prov på 2 x 2 veckor.
Publicerat: 2012-05-17 @ 15:00:55


3 kommentarer
Postat av: Emma

Vad kul!

2012-05-17 - 15:37:10 | URL: http://ehmsii.blogg.se/
Postat av: Anki

Åhh va fina så kul gumman att du fick plats!!! Miss u kramizzz Anki

2012-05-18 - 23:08:09 |
Postat av: Marias Bakglädje <3

sv: ja det är jättekul att pyssla på, och nu när jag börjat få beställningar upp över öronen är de bra att träna lite!Gud vad roligt med praktik på ett bageri, det hade jag med då jag gick skola. Mycket roligt! :)

2012-05-19 - 17:00:28 | URL: http://mariasbakgladje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0