LÄRLING PÅ ETT BAGERI

B

B

Då var jag inne på sista veckan på detta bageri (nästa vecka på ett nytt ställe). Man får gå upp väldigt tidigt för idag började jag klockan 04.00 och imorgon börjar jag klockan 04.30. Så är tidiga mornar eller ja mitt i natten kan man väl säga man får gå upp. Men är super kul! Har idag grymt ont i fötterna så det känns att man lever kan jag meddela och att det varit helg. Men bära 20 kg tunga säckar med diverse saker i är inte alls en match för mig. Herregud man bär ju på sitt barn och lite andra saker samtidigt * hehe! Bara slänga upp på axeln! Ni ser på tredje bilder hur stora visparna är, då ska ni se kittlarna som väger en del dom också

 

Bananbakelser har jag gjort idag som jag t.om. fick beröm av från affären som hade beställt dom. Så det var jätte kul att höra! Jag har doppat sarah bernhardt biskvier i choklad och fixat marsipan på päron biskvierna. Sen har vi gjort tillsammans en massa anslag (tårtbottnar) Har även gjort maränger och haft choklad på ett par andra som några affärer skulle ha. Knäckt en massa ägg ca 10 liter sammanlagt. Lite smått och gott vad jag har gjort idag säkert missat mycket också men kortfattat

 

Under kategorin LÄRLING BAGERI kan du läsa om det mesta som rör min lärlingsperiod.

Publicerat: 2012-05-21 @ 13:58:29


1 kommentarer
Postat av: Anki

Oj va häftigt! Jag blir både sugen att äta och att baka du är duktig du tjejen🌹stora kramizzzen Anki

2012-05-21 - 22:18:28 |

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0