CAKE POPS

CAKE POPS


Testade idag att göra cake pops i min "my litte cupcakes cake pop mold". Vi hade nästan alla ingredienser hemma, bara ljus choklad som fattades så tog bara vit till dessa.

Så här gjorde jag dessa:

1 paket Ballerina kladdkaka eller oreos

3 msk Philadelphia ost

100 g mjölkchoklad eller vit choklad

Valfritt strössel

Pinnar

Mixa sönder kakorna till smulor och tillsätt Philadelphiaosten tills du får en jämn massa. Forma till bollar eller tryck in dom i din cake pops form. Lägg på ett fat och in i frysen en stund tills dom är riktigt kalla. Smält chokladen över vattenbad. Hade blå karamell färg i den ena vita chokladen. Och doppa sedan halva bollarna i chokladen (undersidan där pinnen ska sitta). Stick in pinnen i cake pops. Sätt ner pinnarna med cake pops på, i ett glas med ris eller socker så hålls pinnarna upp. Använd gärna flera glas så du är säker på att inte cake pops nuddar varandra. In i kylen så chokladen stelnar innan du tar nästa sida att doppa. (behövs inte länge bara en liten stund). Sen samma sak igen men nu kan du hålla i pinnen när du doppar ner cake pops i den andra chokladen. Och glöm inte strössla eller dekorerna på toppen nu innan chokladen stelnar. In i kylen igen och när dom stelnat helt kan du sätta ihop dom fint i samma glas.

Publicerat: 2012-01-12 @ 12:04:51


2 kommentarer
Postat av: Anki

WOW dessa vill ju jag äta upp

Kramizzzar

2012-01-12 - 16:35:22 |
Postat av: Emma

Hehe men med ljus choklad tycker jag dom blir snäppet godare Anki! :) Ska testa och göra dom med muffins smulor istället för kakor nån gång också

2012-01-18 - 19:51:11 | URL: http://parlsocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0