HEJSAN OCH VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

jippi

Veckans blogg denna vecka det känns kul och inspirerande att då fortsätta med denna bakblogg som jag haft sen januari i år. Jag tycker som sagt om att baka och skulle kalla mig en amatör bakare som på senaste tiden fått upp ögonen ännu mer för bakning och att göra det jag bakar lite extra fint. Jag har faktiskt inte ännu prövat mig på att göra egen marsipan tårta t.ex. men det kommer det kan jag lova! ♥

Jag ska kanske presentera mig lite kort nu när allt fler tittar in här! Jag heter Emma och har egentligen en del olika hobbys och en av dom är att baka och gärna Cupcakes. Dom andra är att pyssla som att pärla, scrapbooka och att slå in paket lite extra fint. Jag tycker också om inredning och kollar gärna runt på internet om just det. Och till sist tycker jag om att fotografera. Jag använder mig av min trogne vän Canon 400D som jag nu haft i jag vet inte hur många år och min iPhone tar en del kort den också ifall du tycker någon bild är lite suddigare än någon annan här på bloggen så är det därför. Fråga gärna om det är något du undrar Lägger titt som tätt ut lite recept också på det jag bakar
Publicerat: 2012-02-07 @ 11:41:30


4 kommentarer
Postat av: Jeanette- Längtar tills USA resan!

ååh fin blogg du har!! :)

Massa härliga bakverk

2012-02-08 - 19:15:42 | URL: http://jeanettem.blogg.se/
Postat av: Tutik

Viken trevlig blogg du har.

2012-02-08 - 21:12:32 | URL: http://foodandcookies.blogspot.com/
Postat av: Goda frestelser - en bakblogg

Fin blogg! Försökte kommentera på dina princess cupcakes men det kom inte upp någon kommentarsruta :( Får kommentera här istället ;) Kan du inte lägga ut recept på dina bakverk du gör? Väldigt fina bilder som man blir inspirerad av (speciellt cupcakes) men tråkigt att inte få ta del av recept så man kan baka dem själv.

2012-02-10 - 11:32:22 | URL: http://godafrestelser.blogg.se/
Postat av: Emma | Emmas bakblogg

SV: oj jag fixade till det nu! Det inlägget blev visst "okommentarsbar". Ja visst kan jag lägga ut recept på mina bakverk, håll till godo så kommer det

2012-02-10 - 12:46:42 | URL: http://parlsocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0